Sud na zelí 5l a 10l
Kameninový hrnec na nakládání zelí, masa nebo nebo okurek o objemu 5l nebo 10l
                            
                                5,0
                            
                            
                                
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                            
                        
                    Keramický (kameninový) hrnec na nakládání zelí, masa nebo nebo okurek. Je vyroben z kvalitní užitkové glazované keramiky, která udržuje stálou teplotu a potraviny tak získají lepší podmínky pro dozrávání a správnou chuť. Hrnec má boční ucha a pokličku, a je opatřen žlábkem, do kterého nalijete vodu pro zajištění správného procesu kvašení. Hrnec o objemu 5l: výška bez poklice 24cm, s poklicí 28cm, průměr 23cm. Míry hrnce o objemu 10l: bez poklice výška 31cm, s poklicí 34cm, šířka 28cm. Vyrobeno v České republice, Keramika Dub
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                         
                        